Kropsbevidsthed til børn

Kropsbevidsthed til dit barn.

Stress, smerter eller følelsesmæssige udfordringer.

Jeg vil støtter dit barn, med at hvile i sin egen krop og blive klar til hverdagens modstand og udfordringer. Dit barn vil opleve at hvile mere i sig selv.

Børn er så ærlige og ligetil, de mærker deres følelser og reagerer på dem, og det skal vi som voksne lære dem at blive ved med, samt anerkende deres signaler, så det ikke sætter sig fysisk og stresser kroppen.

Jeg vil inspirere til metoder/sanseøvelser, der kan bruges resten af livet. Det er så nemt at integrere og giver dit barn de bedste forudsætninger for at trives.

Babyer og små børn, har tit et overstimuleret nervesystem, som giver udtryk i uro, mavesmerter/kolik og nedsat immunforsvar, her vil forældre blive inspireret til beroligende og forbyggende metoder til hjemmebehandling.

Dit barn vil ligge på en briks, jeg vil lave tryk, bevægelser eller nænsom massage på kroppen, hvor vi arbejder med kropsbevidstheden. vi vil sammen bearbejde  sanseindtryk.

Tegneterapi og visualiserings øvelser, kan blive en del del af behandlingen, da det støtter dit barns proces i at udtrykke sine ægte følelser.

Forældres skilsmisse, skænderier, sorg, sygdom og stress påvirker meget let børns nervesystem, med evt. reaktioner af sårbarhed utryghed og fysiske symptomer i kroppen,

Skolebørn vil få øvelser, de kan bruge i/efter skole.