Kropsterapeutisk massage

Vores sensitive krop og mentale mindset, kan i perioder være udsat for ydre påvirkninger, vi kan dermed miste  opmærksomheden på vores kropsbevidsthed og have svært ved at stå ved os selv. En sensitiv krop og et berørt sind kræver mere fokus og balance. Det hjælper jeg med, ved at du bliver mere bevidst om din kropsbevidsthed, dit åndedræt, følelsen af muskelafspændthed samt mærke ro´en i nervesystemet og følelsen af at være mere ægte vil styrkes.

Kroppen har et sprog, som vi ofte ikke er opmærksomme på. Ved at lytte til kroppen kan du få frigjort smerter, spændingstilstande fysisk og mentalt. Kroppen har nemlig den særlige evne, at den kan restituere sig selv og genfinde balancen igen, hvis du vel at mærke giver dig selv lov.

Langvarige kropslige påvirkninger, voldsomme oplevelser eller vedvarende smerter kan sætte sig som blokeringer, når blokeringer bliver siddende i kroppens hukommelse, lukker vores fysik en smule ned, og hele systemet fungerer dårligere kropsligt, mentalt og biologisk. Vores historie har nemmere ved at synliggøre.

Biodynamisk kranio sakral terapi, kan tilbydes som en hel behandling i sig selv, hvis dette ønskes.

  • Den energitiske sans (intuition og fornemmelsessansen)