Kropsorienteret terapi?

Kropsorienteret psykoterapi? Er at arbejde med hjerne og krop (psyken i kroppen) et nysgerigt sammenhæng, mellem det fysiske, følelsesmæssige og mentale. Stress er en af mine nære og dybe specialer. Smerter/sygdom kan være en af stressen farverige facetter. 

Samtalen er at åbne døren samt indfølingen med, hvad din fysiske eller psykiske udfordringer vil prøve at udtrykke, din indre kernes fortælling er nøglen til at åbne op for de blokeringer som hindre din krop og dit sind i at fungerer helt naturligt.

Afspændingens frirum giver dig mulighed for at reflektere til, hvad der forgår i dig. Indsigt vil vækker hele dit eget iboende intelligens, i at fokusere på frigørelse af dine inderste ressourcer og kvaliteter.

Kropsterapien er  også en personlig udvikling og et selvkærligheds boost, din opmærksomhed dine sanser, din inderste selvfølelse vil styrkes, opmærksomheden vil gøre det nemmer at navigere i det, der for dig kan virke udfordrende, skelneevnen mellem hvad mærkes/følels rigtigt og forkert i den given situation øges.

Hjernen har brug for langsomhed, for at optage konkrete kropslige sansninger, derfor er behandlingstiden ca. 2 timer. Jeg vil efter behandling, inspirere til selvregulerende metoder/øvelser.

Forandring er en naturlig proces, Forandring kræver indsigt, Forandring kræver, at du selv tager del i det.