Lidt om mig/uddannelser

Mit navn er Katja, jeg bor på landet i de kønneste omgivelser, hvor jeg har behandlet i min klinik siden 2012. Jeg er af natur særlig sensitiv og indfølende person, fordybelse og intuitiv forståelse har en varm plads i mit hjerte.  Jeg har selv haft stress dybt inde på livet. Stress med følge af fysiske smerter. mentale udfordringer som angst, sensitivitet som der var påvirket af ydre omgivelser. Min krops indre biologi begyndte stille og roligt at gå i stykker.

Metoder til at håndtere stress og smerte, udviklede et sundere mindset og et nært kærlighed forhold til min krop “Grounding” at have jordforbindelse.  er en følelse af at komme hjem til sig selv, stå stærkt i en storm med et roligt overblik, en følelse af at være i stand til tiltrække næring ud fra sine egne grundværdier. En dyb taknemmelighed for at jeg valgte kropslig arbejde i erstatning for medicin kunne jeg kun grundet min viden.

Mine uddannelser:

Krop og psykoterapeutisk uddannelse: 4 årig uddannelse (kilden)

 • Polaritet afbalancering
 • Psykisk massage.
 • Fysiurgisk massage.
 • Frigørende massage
 • Chakra massage
 • Sansemassage.
 • Kropsscanning/indre sprog
 • Led frigørelse.
 • Intuition.
 • Indre barn
 • Samtaleterapi.
 • NLP Practitioner.
 • Gestaltterapi.
 • Coaching.
 • Kognitiv terapi
 • Terapeutisk yoga.
 • Yogadance.
 • Meditation.
 • Mindfulness.
 • Åndedrætsterapi/øvelser.
 • Indre lederskab

Holistisk energiterapeut: 1 årig uddannelse (Katrine Birk)

 • Medianmassage
 • Medianernes fysiske og følelsesmæssige udtryk
 • Organernes fysiske og følelsesmæssige udtryk
 • Akupressur tryk
 • Zoneterapi
 • Biodynamisk kranio sakral terapi

Dyretelepatør 1 årige uddannelse: Winnie Stubkær (skrevet bogen de kloge dyr)

Psykologisk- pædagogisk- og neurologisk recovery-mentor: 2 årige uddannelse.

Mine kurser:

 • Ernæringsterapi (sygdom/smerter).
 • Børn/unges sårbarhed (procesudvikling)
 • Bevægelsesterapi.
 • Selvkærlighedsvejleder.
 • Hjernens anatomi
 • Neurologi (hjernes tre fordelinger)
 • Neuropsykologi.
 • Stressnedbrud og behandling.
 • Ansigt zone terapi
 • Osteopatiske teknikker

Kursus hesteterapi;

 • Rytterfysik til hest
 • Equine Facilitated Learning (At lede sin hest).
 • Kropsfokuseret traumeterapi, (mennesker/heste)
 • Biodynamisk kranio-sakral terapi heste 1. 2. 3.
 • Hest og rytter samspil/kropsholdning (Claus Toftgaard)
 • Rytter angst (Støtte til ridning igen)
 • Øvelser til hest/rytter (inspireret fra min viden fra yoga)
 • Mobilitet afspænding og udstræknings øvelser til hest.(Charlotte beck)

Skabt min egen særlige viden omkring samarbejdet mellem vores tænkehjerne – vores  følehjerne og vores kropshjerne (Jordforbindelsen).

Kontakt mig