Lidt om mig/uddannelser

Mit navn er Katja, jeg bor på landet i de kønneste omgivelser, hvor jeg har behandlet i min klinik siden 2012. Jeg er af natur særlig sensitiv og indfølende person, fordybelse og intuitiv forståelse har en varm plads i mit hjerte. Jeg oplever en dyb glæde ved at skabe, og stortrives ved at udvikle.

Jeg har tidligere i mit liv, følt snærende bånd langt ind i rygmarven, af gamle tillært mønstre, ideer og overbevisninger, som jeg vedholdende holdt fast i, fordi jeg troede at de var sande for mig. Jeg vidste heller ikke hvordan jeg så skulle give slip på det. Men det lærte jeg, ved trinvis at opdage lagene af det, der var usandt for mig – et forsvar der var skabt til overlevelse.

For at vende tilbage, og genvinde mit indre jeg, måtte jeg erkende og kende min sårbarhed først. Jeg implementerede kropsbevidsthed direkte ind i min hverdag, samt nysgerrighed og opmærksomhed, derigennem opdagede jeg de uløste gåder som havde skabt min egen sygdoms historie mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt.

Gennem egen erfaret viden, giver det  mig nu, en større og værdifuld forståelse for, hvad iagttagelser, refleksioner, kan udvikle. Det er vildt hvad kroppen gør for os, når vi giver plads til tillid og accept

Mine uddannelser: Kropsorienteret psykoterapeut. En flere årige uddannelse, med kombineret viden inden for psykologi-fysiologi og neuropsykologi.

 • Polaritet afbalancering
 • Psykisk massage.
 • Fysiurgisk massage.
 • Frigørende massage
 • Chakra massage
 • Taktilmassage.
 • Kropsscanning/sprog.
 • Led frigørelse.
 • Intuition.
 • Samtaleterapi.
 • NLP Practitioner.
 • Gestaltterapi.
 • Coaching.
 • Kognitiv adfærdsmønster.
 • Terapeutisk yoga.
 • Yogadance.
 • Meditation.
 • Mindfulness.
 • Åndedrætsterapi/øvelser.

Holistisk energiterapeut og alternativ børnebehandler:

 • Medianmassage
 • Akupressur tryk
 • Zoneterapi
 • Biodynamisk kranio sakral terapi

Hestelytter:  Forfinet og Indfølende sansenærvær med hesten (syns- lugte- smags- høre- føle- balance og kropssans, derudover den fine energetiske sansning)

Mine kurser

 • Kostvejleder (Syre-Base balance ved sygdom/smerter).
 • Børn/unges sårbarhed (procesudvikling)
 • Bevægelsesterapi.
 • Selvkærlighedsvejleder.
 • Neurologi (hjernes tre fordelinger)
 • Neuropsykologi.
 • Stressnedbrud og behandling
 • Psykologisk/pædagogisk Recovery-mentor.
 • Equine Facilitated Learning (At lede sin hest.)
 • Ansigt zone terapi.
 • Kropsfokuseret traumeterapi, (mennesker/heste)
 • Biodynamisk kranio-sakral terapi for Mennesker/heste 1. 2. 3.
 • Rytter og hest analyse.
 • Mobilitets udstræknings øvelser- træning til hest.

Udviklet min egen forfinet teknik, til never, sener, bindevæv og blodkar.

Bred viden/erfaring Særlig sensitivitet hos mennesker og heste.

Kontakt mig