Lidt om mig/uddannelser

Mit navn er Katja, jeg bor på landet i de kønneste omgivelser, hvor jeg har behandlet i min klinik siden 2012. Jeg er af natur særlig sensitiv og indfølende person, fordybelse og intuitiv forståelse har en varm plads i mit hjerte. Jeg oplever en dyb glæde ved at skabe og udvikle

Jeg har siden 2015 arbejdet med ayurvedaen – en indisk livsfilosofi og behandlingsform som er beslægtet med yogaen – og som jeg virkelig synes, har noget særligt at byde på. Mine ayurvedisk inspireret behandlinger blandes med vejledning og ikke mindst med min baggrund som Kropsterapeut og med min store interesse for energibaner og organernes energi, i samklang med min viden og store interesse i hjernen, giver det mig så meget mening og forståelse, for kroppes naturlig intelligens.

Mine uddannelser: Kropsorienteret psykoterapeut. En flere årige uddannelse, med kombineret viden inden for psykologi-fysiologi og neuropsykologi.

 • Polaritet afbalancering
 • Psykisk massage.
 • Fysiurgisk massage.
 • Frigørende massage
 • Chakra massage
 • Taktilmassage.
 • Kropsscanning/sprog.
 • Led frigørelse.
 • Intuition.
 • Samtaleterapi.
 • NLP Practitioner.
 • Gestaltterapi.
 • Coaching.
 • Kognitiv adfærdsmønster.
 • Terapeutisk yoga.
 • Yogadance.
 • Meditation.
 • Mindfulness.
 • Åndedrætsterapi/øvelser.

Holistisk energiterapeut og alternativ børnebehandler:

 • Medianmassage
 • Akupressur tryk
 • Zoneterapi
 • Biodynamisk kranio sakral terapi

Hestehvisker: Indlevelse i vores nonverbale sprog med hestens.

Mine kurser

 • Kostvejleder (Syre-Base balance ved sygdom/smerter).
 • Børn/unges sårbarhed (procesudvikling)
 • Bevægelsesterapi.
 • Selvkærlighedsvejleder.
 • Neurologi (hjernes tre fordelinger)
 • Neuropsykologi.
 • Stressnedbrud og behandling.
 • Psykologisk/pædagogisk Recovery-mentor.
 • Ansigt zone terapi
 • Osteopati
 • Rytterpsykologi.
 • Equine Facilitated Learning (At lede sin hest.
 • Kropsfokuseret traumeterapi, (mennesker/heste)
 • Biodynamisk kranio-sakral terapi for Mennesker/heste 1. 2. 3.
 • Rytter og hest analyse. (øvelser til hest/rytter)
 • Mobilitets afspænding og udstræknings øvelser til hest.

Bred viden/erfaring Særlig sensitivitet hos mennesker og heste.

Kontakt mig