Lidt om mig

Mit navn er Katja, jeg bor på landet i de skønneste omgivelser, hvor jeg har behandlet i min klinik siden 2012. Jeg er sensitivt følende person, intuitiv og nysgerrig af natur.

Naturen, kreativitet og alenetid med fordybelse, har en varm plads i mit hjerte. Jeg oplever en dyb glæde ved at skabe, og stortrives ved at udvikle.

Jeg har tidligere i mit liv, følt snærende bånd langt ind i rygmarven, af gamle tillærte mønstre, ideer og overbevisninger, som jeg vedholdende holdt fast i, fordi jeg troede at de var sande for mig. Jeg vidste heller ikke hvordan jeg så skulle give slip på det. Men det lærte jeg, ved trinvis at opdage lagene af det, der var usandt for mig – et forsvar der var skabt til overlevelse.

For at vende tilbage, og genvinde mit indre jeg, måtte jeg erkende og kende min sårbarhed først. Jeg implementerede kropsbevidsthed direkte ind i min hverdag, samt nysgerrighed og opmærksomhed, derigennem opdagede jeg de uløste gåder som havde skabt min egen sygdoms historie mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt.

Gennem egen erfaret viden, giver det  mig nu, en større og værdifuld forståelse for, hvad iagttagelser, refleksioner, fokus, nærvær og mental bevidsthed kan udvikle. Det er vildt hvad kroppen gør for os, når vi giver plads, tillid og accept

.Mine uddannelser

 • Kropsorienteret psykoterapeut  en flere årige uddannelse i Polaritet og psykisk massage, taktilmassage, kropssansning, led frigørelse, intuition, samtaleterapi, NLP og gestaltterapi, coaching, terapeutisk yoga, yogadance, meditation, mindfulness, åndedrætsterapi og bevidstheds berøring.
 • Holistisk energiterapeut og Alternativ baby og børnebehandler. Meridianmassage, Meta medicin, EFT, akupressur tryk, zoneterapi og Biodynamisk kranio-sakral terapi.
 • Hestelytter (At forstå din hests adfærd/udfordring samt årsag til smerter eller andre problematikker) hest og rytter kan have samme udfordringer i deres daglige samspil. Indfølende nærvær med hesten, vil give en mulighed for at belyse årsagen, jeg vil inspirere til metoder/øvelser. Rytter/ejer vil selv kunne støtte processen fremadrettet.

Mine kurser

 • Kostvejleder (Syre-Base balance ved sygdom/smerter).
 • Stressnedbrud og behandling
 • Børn/unges sårbarhed (procesudvikling)
 • Bevægelsesterapi.
 • Selvkærlighedsvejleder.
 • Neurologi (hjernes tre fordelinger)
 • Neuropsykologi.
 • Psykologisk/pædagogisk Recovery-mentor.
 • Equine Facilitated Learning (At lede sin hest.)
 • Ansigt zone terapi.
 • Biodynamisk kranio-sakral terapi for heste 1. 2.

Bred viden/erfaring Særlig sensitivitet hos mennesker og heste.

Kontakt mig