Lidt om mig

Jeg er intuitiv og nysgerrig af natur på alt hvad tanker/følelser gør ved vores fysiske krop.

Frihed, kreativitet og alenetid med fordybelse, har en varm plads i mit hjerte. Jeg oplever en dyb glæde ved at skabe, og stortrives ved at udvikle kroppen og følelsernes intelligens hos mig selv og andre.

Jeg har tidligere i mit liv, følt snærende bånd langt ind i rygmarven, af gamle tillærte mønstre, ideer og overbevisninger, som jeg vedholdende holdt fast i, fordi jeg troede at de var sande for mig. Jeg vidste heller ikke hvordan jeg så skulle give slip på det. Men det lærte jeg, ved trinvis at opdage lagene af det, der var usandt for mig – et forsvar der var skabt til overlevelse.

For at vende tilbage, og genvinde mit indre jeg, måtte jeg erkende og kende min sårbarhed først. Jeg implementerede kropsbevidsthed (Grounding) direkte ind i min hverdag, samt nysgerrighed og opmærksomhed, derigennem opdagede jeg de uløste gåder som havde skabt min egen sygdoms historie med stress og stressens dybe farverige facetter mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt.

Gennem egen erfaret viden, giver det  mig nu, en større og værdifuld forståelse for, hvad iagttagelser, refleksioner, fokus, nærvær og mental bevidsthed kan udvikle. Det er vildt hvad kroppen gør for os, når vi giver plads, tillid og accept.

Mine uddannelser
Kropsorienteret psykoterapeut en flere årige uddannelse med speciale i massage, intuition, samtaleterapi NLP og gestaltterapi, coaching, terapeutisk yoga, yogadance, meditation, mindfulness, åndedrætsterapi og bevidstheds berøring.

Holistisk energiterapeut og Alternativ baby og børnebehandler. Meridianmassage, Meta medicin, EFT, akupressur tryk, zoneterapi og Biodynamisk kranio-sakral og healing.

Hestehvisker (At forstå din hests adfærd /med behandling)

Mine kurser

Kostvejleder (Syre-Base balance ved sygdom/smerter). Børn/unges sårbarhed, Bevægelsesterapi. Selvkærlighedsvejleder, Neurologi, psykologisk Recovery-mentor.

Equine Facilitated Learning (Lære at lede sig selv og sin hest.)

Bred viden/erfaring Børn/unge/voksne sensitivitet. Kropslig og følelsesmæssig intelligens og Neuroaffektiv udviklingspsykologi som er mit Hjertebarn.

Kontakt mig